About us

 Wij zijn op zoek naar een chef werkplaats, gespecialiseerd in electro-techniek!

JIJ gaat de werkplaats strak en efficient leiden! Je krijgt monteurs onder je en gaat het geweldige team verder uitbouwen. 

Bedrijfsomschrijving

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij ons met name richten op oldtimers. Gezien de nieuwe milieu wetgeving zijn wij druk bezig om de klassiekers voor de toekomst te behouden. Binnenkort starten wij de eerste conversie van de traditionele motor naar het groene electrisch rijden.

Deze garage is en blijft gespecialiseerd in het repareren van Amerikaanse auto's en het onderhoud hiervan. Ouderwets sleutelen, met grote kennis van Amerikaanse motoren...

Functie-eisen

Je hebt bewezen leiderschapkwaliteit, je hebt visie op toekomstige ontwikkelingen naar electrisch rijden. Je bent electro technicus, je bent in het bezit van het diploma eerste autotechnicus of hebt dit werkniveau. Je hebt ruime ervaring als monteur. Je hebt je Apk papier, of je bent bereid om deze te halen. Je bent flexibel en hebt geen 8-5 mentaliteit. Je hebt een grote passie voor de autotechniek. Je bent zelfstandig en resultaatgericht. 

Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer, zeker ook naar de directie toe.

Voor meer info kunt u bellen en/of langs komen.

0653344738.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


USA Cars eigen garage, Autoservice Patrick is een begrip in heel Nederland. De monteurs, onder leiding van Patrick Bouwknegt, krijgen na hun studie en ervaring, een speciale opleiding om het specifieke onderhoud van USA oldtimers en de nieuwe state of the art cars, onder de knie te krijgen.

Centraal in de service staat u, u moet tevreden zijn en op het moment dat u met uw nieuwe trotse bezit de weg op gaat moet u 100% tevreden zijn. Alle auto's worden voor verkoop volledig nagekeken. Met u wordt een voorstel uitgewerkt op welk niveau u de auto afgeleverd wilt krijgen.

Wij geloven in eerlijk kwaliteitswerk, bij ons krijgt u gedegen advies en u zult altijd met een goed gevoel de deur uitlopen. 

Hopelijk kunnen wij u snel persoonlijk te woord staan!

 


De opening van de nieuwe showroom: